已收录475611道考试试题

最后更新:2025-12-28

”“ 搜索结果

为您找到相关结果约475611

Which of the following is NOT true about the brain’s executive function?
本题考查的是细节理解。 NOT true;the brain’s executive function 第4自然段But now, the collective evidence from a number of recent studies suggests that the bilingual experience improves the brain’s so-called executive function-a command system that directs the attention processes that we use for planning, solving problems, and performing various other mentally demanding tasks. 但现在,从最近的一系列研究所收集的证据表明,双语的经验可以提高大脑的所谓执行功能的指挥系统,指挥我们在规划、解决问题和完成其他各种思维任务时所运用的注意过程。 第5自然段These processes include the ability to ignore distractions to stay focused, switching attention willfully from one thing to another, and holding information in the mind-like remembering a sequence of directions while driving. 这些过程包括忽视分心以保持专注的能力,任意将注意力从一件事转移到另一件事的能力,以及在脑海中记住信息的能力,比如开车时记住一系列的方向。 本题的问题是“关于大脑的执行功能,以下哪一项是不正确的?” 选项A意为“它有助于人们保持专注”,选项B意为“它记住一系列的方向”,选项C意为“它是一个指挥系统”,选项D意为“它指导注意力过程”。根据主题句可知,A、C、D选项均有提及,故选B。 故正确答案为B。查看更多
The passage is most likely ________.
本题考查的是主旨大意。 passage;most likely 第7自然段 Want to know more about this amazing approach? Click here! 想知道更多关于这个惊人的方法吗?点击这里! 本题的问题是“这篇文章最有可能______”。 选项A意为“吸引读者采用新方法,帮助他们在10天内成为双语人员”,选项B意为“ 介绍学习外语的各种方法”,选项C意为“解释学习外语的好处”,选项D意为“使读者注意学习外语的重要性”。根据主题句可知,本文主要是想用一种新的方法来吸引读者,帮助他们在10天内学会双语,故选A。 故正确答案为A。查看更多
Why couldn’t Elizabeth Blackwell realize her dream of becoming a surgeon?
本题考查的是细节理解。 couldn't;becoming a surgeon 第2自然段She wanted to be a surgeon , but a serious eye problem forced her to give up the idea. 她准备当一名外科医生,但严重的眼科疾病使她不得不放弃了这个想法。 本题的问题是“为什么伊丽莎白•布莱克维尔无法实现成为一名外科医生的梦想?”A选项“她决定在巴黎继续深造”,B选项“严重的眼科疾病阻止了她”,C选项“她没有被医科学校录取”,D选项“对她来说在美国行医很难”。根据主题句可知,严重的眼部疾病是主要原因。 故正确答案为B。查看更多
What main obstacle (障碍) almost destroyed Elizabeth’s chances for becoming for a doctor?
本题考查的是细节理解。 main obstacle; destroyed Elizabeth’s chances for becoming for a doctor 第3自然段Upon returning to the United States, she found it difficult to start her own practice because she was a woman. 返回美国后,她发现开始自己的职业生涯很难,因为她是一个女人。 本题的问题是“什么是几乎摧毁丽莎白•布莱克维尔成为一名医生机会的最大阻碍?”A选项“她写了太多封信”,B选项“她无法从医科学校毕业”,C选项“她是位女性”,D选项“她无法在美国创办医院”。根据主题句可知,性别是她难以成为医生的主要原因。 故正确答案为C。查看更多
How many years passed between her graduation from medical school and the opening of her hospital?
本题考查的是细节理解。 How many years;graduation from medical school;the opening of her hospital 第2自然段In 1849, after graduation from medical school, she decided to further her education in Paris. 1849年,从医科学校毕业后,她决定去巴黎继续深造。 第3自然段By 1857 Elizabeth and her sister, also a doctor, along with another woman doctor, managed to open a new hospital, 1857年,伊丽莎白和她同为医生的姐妹,以及另一位女性医生,一同开办了一所新医院。 本题的问题是“自她从医科学校毕业到开办医院一共过了多少年?”根据主题句可知,1857-1849=8。 故正确答案为C。查看更多
According to the passage, all of the following are “firsts” in the life of Elizabeth Blackwell, except that she ________ .
英语-阅读理解-短篇阅读理解 本题考查的是细节理解。 firsts; except that 第3自然段By 1857 Elizabeth and her sister, also a doctor, along with another woman doctor, managed to open a new hospital, the first for women and children Besides being the first woman physician and founding her won hospital, she also set up the first medical school for women.1857年,伊丽莎白,和她同为医生的姐妹,以及另一位女性医生,一同开办了一所新医院。这是第一所专为女性和儿童开办的医院。作为第一位女性内科医生,除了开办自己的医院,她还为女性创办了第一所专门医科学校。 本题的问题是“根据文章,以下几项伊丽莎白•布莱克维尔都是第一人,除了 _______?” 选项A意为“是第一位女医生”,选项B意为“和其他几位妇女成立了第一家妇幼医院”,选项C意为“成为第一位女医师”,选项D意为“成立了第一所女性医学院”。根据主题句可知,B、C、D都是正确的。 故正确答案为A。查看更多
Elizabeth Blackwell spent most of her lift in ________ .
本题考查的是细节理解。 spent most of her life in 第1自然段Elizabeth Blackwell was born in England in 1821, and moved to New York City when she was ten years old. 伊丽莎白•布莱克维尔于1821年出生在英格兰,十岁时前往纽约。 第2自然段In 1849, after graduation from medical school, she decided to further her education in Paris. 1849年,从医科学校毕业后,她决定去巴黎继续深造。 第3自然段Upon returning to the United States. she found it difficult to start her own practice because she was a woman.返回美国后,她发现开始自己的职业生涯很难,因为她是一个女人。 本题的问题是“伊丽莎白•布莱克维尔在哪里度过了她一生的大部分时光?”A选项“巴黎”,B选项“美国”,C选项“英国”,D选项“纽约”。根据主题句可知,她十岁到了美国,中间去巴黎深造几年,其余时间都在美国。 故正确答案为B。查看更多
Airbus’ number of plane orders in 2010 surpassed that of Boeing because_________.
Airbus’ number of plane orders; in 2010; surpassed that of Boeing; because 第1自然段Virgin America helped Airbus pip Boeing at the post to retain its crown as the world’s largest commercial plane maker. 维珍美国航空公司(Virgin America)帮助空中客车公司(Airbus pip)保持其全球最大商用飞机制造商的桂冠。 第2自然段Airbus trailed its arch-rival Boeing in number of orders for most of 2010 but moved ahead after a flurry of sales at the end of the year. At the end of December, Virgin America, Richard Branson’s upstart US airline, ordered 30 of the updated version of Airbus’s A320 model. 在2010年的大部分时间里,空客在订单数量上都落后于其主要竞争对手波音公司,但在今年年底的一系列销售业绩之后,该公司有所发展。12月底,美国维珍航空(Virgin America)——理查德•布兰森(Richard Branson)旗下的新贵航空公司(US airlines)订购了30架空客A320升级版机型。 题目意为“2010年Airbus公司的订单量超过波音公司是因为——”,选项A意为“波音推迟了787梦想飞机的飞行”,选项B意为“美国维珍公司从空中客车订购了30架飞机。”选项C意为“印度的Indigo公司从空中客车公司购买了180架飞机。”选项D意为“波音公司还没从大萧条中复苏过来。”根据第一段和主题句,Airbus在2010年订单量超过波音是因为virgin America订购了30架飞机。 故正确答案为B。查看更多
2)According to Airbus, the updated version of its A320 model is different from the original model in that________.
A320;updated version;different from the original model; in that 第2自然段Airbus has promised the A320 with the new engine option will cut fuel consumption and carbon emissions by 15% compared with the existing models…… 空客公司已经承诺,与现有机型相比,A320与新发动机的选择将减少燃料消耗和碳排放15%…… 题目意为“根据空客公司所说,A320升级版机型与旧版机型的不同之处在于——”选项A意为“它的引擎有多种选择”,选项B意为“这是一架单通道飞机”,选项C意为“它更省油,更环保”,选项D意为“它有一个更强力的引擎”。选项B为旧版机型,选项A和D并未提到,根据主题句,正确答案为C。 故正确答案为C。查看更多
3)“Dodged the bullet” in the last paragraph probably means_________.
本题考查词义判断。 dodge the bullet;last paragraph; mean 最后一个自然段John Leahy, Airbus sales chief, said: “There figures show the economy is improving. We have dodged the bullet on a double-dip recession. Aviation is growing again because of Asia, low-cost carriers emerging markets. The only negative on the horizon is the fuel price.” 空中客车销售总监John Leahy说:“有数据显示经济正在好转。我们躲过了二次探底的衰退。 由于亚洲是低成本航空公司新兴市场,航空业再次增长。 即将来临的唯一负面影响就是燃料价格。” 题目意为“在最后一段中dodge the bullet含义是——”选项A意为“保持乐观”,选项B意为“保持稳定”,选项C意为“成功避免很大麻烦”,选项D意为“跑得很快”,根据此短语在文句中所在位置和含义,正确答案为C。 故正确答案为C。查看更多